Avslutning 2020

Avslutning Seniorgolfen och Trivselgolfen 2020

Torsdagen den 10 oktober var det avslutning för Seniorgolfen och Trivselgolfen.

Avslutningen började kl 10 med en tävling över 10 hål med enbart 4 klubbor

Vi var 28 stycken som hade anmält sig och kanonstart från 3 hål användes.

Som en extra tävling ingick ”närmast flaggan” på hål 14. Jan Gustafsson kom närmast flaggan bland herrarna och Anniki Heinonen bland damerna  och de erhöll varsitt 3-pack bättre bollar som pris. Per-Ove Swenson fick  2:a priset. Sistnämnde vann också hela tävlingen på 24 poäng.

Därefter förättades det prisutdelning i Seniorgolfen Torsdagar och Trivselgolfen.

Vinnare i Seniorgolfen blev Per-Ove Swenson på snittresultatet 69,5 slag på 10 tävlingar.

Flitigaste trivselgolfare blev Birgit Svensson med 25 starter.

De övriga pristagarna kan ses på hemsidan under – Om klubben – Seniorkommitén – Seniorgolfen resp Trivselgolfen.

Därefter var det val av ordförande i Seniorkommiten där Loie Karlsson omvaldes 1 år.

Ordföranden framförde sedan ett förslag om att fortsätta med utflykterna även nästa år vilket godtogs.

Detta tillsammans med att förutom den vanliga slaggolfen någon gång även spela någon annan trevlig spelform (ex scramble, greensome) för att öka den sociala gemenskapen.

Efter prisutdelningen i Seniorgolfen och Trivselgolfen intogs en gemensam mycket välsmakande måltid i restaurangen.

Meddelades också att seniorerna fortsätter att spela men nu på tisdagar och torsdagar med start kl 10 och under benämningen Vintergolf.